A webes készlet nem a bolti raktárkészletet tükrözi. A rendelt termék 2-3 munkanap elteltével vehető át.

+36 52 502 502  -  web@hificomp.hu - Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 10:00 - 16:00

Tenda K4W-3TC 4 Channel Wireless HD Video Security Kit

29235.jpg
29235_altpic_1.jpg
29235_altpic_2.jpg
29235_altpic_3.jpg
29235.jpg
29235_altpic_1.jpg
29235_altpic_2.jpg
29235_altpic_3.jpg
Tenda K4W-3TC 4 Channel Wireless HD Video Security Kit
Raktáron :  3 db
91 290 Ft
(71 882 Ft+ÁFA)
Részletek

A K4W-3TC 4 csatornás vezeték nélküli HD videó biztonsági készlet egy Wi-Fi hálózati videorögzítőt és négy Wi-Fi kamerát tartalmaz. A készlet támogatja a Wi-Fi automatikus csatlakozást és a hálózatépítést, a 3 MP-es szuper HD teljes színű videórögzítést, az S-mozgásérzékelést, a hang- és fényjelzést, a H.265 nagy teljesítményű videótömörítést, és a videót az alkalmazáson keresztül nézheti meg. Vezeték nélküli videó megfigyelési megoldást biztosít családi házak, nagy háztartások, üzletek, éttermek, gyárak, irodák és farmok számára.

Csatlakozás vezeték nélkül, Könnyű megfigyelés és hálózatépítés
A hálózati videorögzítő és a kamerák Wi-Fi-kapcsolatot alkalmaznak, amely megszabadítja Önt az Ethernet-kábelek lefektetésétől, megkönnyíti a telepítést és a bővítést, valamint időt, energiát és pénzt takarít meg.

Szélesebb lefedettség és erősebb, falon keresztüli jel
A router-szintű független Wi-Fi chip, a kettős nagy nyereségű antenna és a Tenda professzionális vezeték nélküli átviteli technológiája stabil és erős jelet biztosít. Képes tiszta és sima képet produkálni, ha a Wi-Fi jel 200 méteres sugarat fed le nyílt környezetben, vagy beltérben 3 falon halad át.

Automatikus és gyors csatlakozás
Nincs több bonyolult beállítás
Bekapcsolás után az NVR automatikusan keres és ad hozzá kamerákat, a kényelmes és gyors hálózatépítés nem igényel kézi műveletet.
*A kamerának gyári beállításokkal kell rendelkeznie

High Pixel HD videofelvételek, világos és teljes részletek a videóról
A továbbfejlesztett 3 MP-es (2304 × 1296) HD kamera tiszta és finom megfigyelési képet készít, több részletet és vadonatúj vizuális élményt biztosítva.

S-motion Detection a biztonság érdekében
A Tenda mesterséges intelligencia mélytanulási képazonosítási technológiája alapján integrálja az alakérzékelést és a mozgásérzékelést, pontosan felismeri az alak mozgását, automatikusan rögzíti a gyanús állapotokat, és valós időben továbbítja a riasztási információkat. Az érvénytelen riasztásokat a rendszer kiszűri, így nagymértékben javítja a pontosságot.

Kétirányú hang, egyszerű kommunikáció bárhol és bármikor
A valós idejű full-duplex, kétirányú audiokommunikációs funkció lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhol csevegjen családjával, és a legkedvesebb üdvözletet küldje el kedvesének.

Hang- és fényriasztó elriasztja a behatolókat
Ha a riasztó időszakban behatolást észlel, hangjelzés és fehér villogó riasztás indul, hogy figyelmeztesse az illegális behatolókra. Ezzel egyidejűleg a riasztási üzenet elküldésre kerül a TDSEE alkalmazásnak a biztonság elősegítése érdekében.

Tekintse meg a videókat mobiltelefonján bármikor
A rendellenes állapot teljes ellenőrzése
Bármikor és bárhol megtekintheti a videót mobiltelefonján, és jól érezheti magát, amikor távol van otthonától. A riasztási üzenetek időben megérkeznek, a rendellenes állapotokat valós időben ellenőrizheti.

Három egyszerű lépés, egyszerű internet-hozzáférés
1 Töltse le a TDSEE alkalmazást
2 Kapcsolja be a Tenda biztonsági panoráma/dönthető kamerát
3 Futtassa az alkalmazást, és kövesse az utasításokat a kamera internethez való csatlakoztatásához


Adatok
EAN
6932849434545
Szállítási idő
3 nap
Gyártói cikkszám
K4W-3TC
Beszállító azonosító
87628
Garancia
36 hónap
Tömeg
3,5 kg/db
Vélemények
Hasonló termékek