Kategóriák
Facebook

Termékajánló
Termék részletek


Epson WorkForce Pro WP- 4515 DN tintasugaras multifunkciós nyomtató

Epson WorkForce Pro WP- 4515 DN tintasugaras multifunkciós nyomtató

Termék ára
Fogyasztói ár: 49 900 Ft
(39 291 Ft+ÁFA)
Garancia
12 hónap
Készlet (beszállítónál)
Készleten
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai

Epson WorkForce Pro WP-4515 DN

Mindannyian tudjuk, sokszor mennyire zavaró kivárni a nyomtatás végét, még ha csak néhány oldalból is áll. Az Epson épp ezért megalkotta a WorkForce Pro WP-4515 DN hálózatkész multifunkciós nyomtatót kétoldalas nyomtatással. A nyomtatót kívül-belül modern irodai használatra tervezték, ezért ez a készülék ideális professzionális használatra.

Gyorsabb nyomtatás: 50%-kal alacsonyabb lapköltség*1 és gyorsabb nyomtatás*2 kis nyomtatási munkák esetén is a 10 legnépszerűbb színes lézernyomtatóval való összehasonlítás alapján. A kétoldalas nyomtatás pedig kétszer olyan gyors, mint a legközelebbi vezető pozícióban lévő versenytársunk készülékéé.*3

Környezetbarát és gazdaságos: Energiafogyasztás tekintetében jelentős mértékű, 80%-os csökkentést*4 biztosít a versenytársak lézernyomtatóihoz képest – így nagymértékű költségmegtakarítást és jelentős környezetvédelmi előnyöket szavatol. A tintapatronok cseréje egyszerű, tiszta, és nem jelent gondot, valamint ez az egyetlen kellék, amelyet cserélni kell.

Üzleti igényekre tervezve: A 4800x1200dpi nyomtatási felbontásnak köszönhetően a cégek csúcsminőségű nyomatokra tesznek szert, melyek ellenállnak a víznek, nem fakulnak ki és nem kenődnek el még szövegkiemelő használata esetén sem, mivel azonnal száradnak. Az alapkiépítés 330 lapos papírkapacitásával pedig nem kell értékes idejét a papírbetöltésre pazarolnia. A nagy kapacitású, kitűnő minőségű DURABrite Ultra tintapatronok kevés karbantartást igényelnek és költségtakarékos nyomtatást kínálnak 3400 oldal nyomtatása mellett.*10

Egyszerűen integrálható: A készülék hálózatkész, így USB- és Ethernet-kapcsolaton keresztül munkacsoportok között is megosztható.

Nyomtasson menet közben: A készülék Epson Connect*7 funkcióval rendelkezik, így minden mobil nyomtatási igényt kiszolgál, a felhasználók pedig okostelefonról vagy táblagépről is nyomtathatnak.

  • Multifunkciós: Nyomtat, másol, szkennel, faxol
  • Alacsony működési költség: Akár 50%-kal alacsonyabb lap költség*1
  • Nagy teljesítmény: Gyors, professzionális minőségű eredmények
  • Szupergyors kétoldalas: Spóroljon a papírfogyasztáson és a költségeken
  • Hálózatba köthető: Több felhasználó között megosztható
Gyártó
EPSON
ID
29560T
Kategória
Több funkciós - Színes

Vélemények a termékről
Webáruház készítés